Tex House

Dragi clienti, incepand cu data de 18 martie 2017 TEX HOUSE se va inchide temporar. Ramanem in continuare la dispozitia d-voastra cu serviciul de catering si inchiriere locatie pentru petreceri private.

Detalii la numarul de telefon: 0752 080 256

Intr-un decor original, unde botoșănenii pot servi preparate de o calitate superioară, echipa Tex a deschis, pe Bulevardul Mihai Eminescu, Tex House.

Din dorința de a vedea clienții mulțumiți, echipa Tex a decis să le ofere acestora o nouă și unică oportunitate de a mânca și de a se simți bine în orice moment al zilei.

La Tex House clienții vor putea servi micul dejun, prânzul, fiind locul ideal pentru o ieșire cu prietenii, și nu numai, pentru a gusta burgerii, pastele, aperitivele, salatele și deserturile.

Din meniu nu lipsesc burgerii clasici, classic cheeseburger, chilli con carne, cheddar fries, californian burrito, paste carbonara, bolognese, și salate delicioase.

La o consumație de minimum 30 de lei de persoană, primiți un voucher cadou în valoare de 15 lei, utilizabil la Clubul de Biliard Tex, etajul I, din incinta aceleiași clădiri.

Vrei sa stii ce servim la TEX House?

Burger tradițional american

Tex House a conceput și adaptat noi modalități de preparare a tradiționalului burger american, folosind carne de calitate superioară și sosuri făcute în casă. De asemenea, clienții vor găsi la Tex House și aromatele quesadilla sau nachos.