Restaurant

Decorul clasic, elegant al celor doua restaurante, ofera ambianta perfecta pentru reusita petrecerilor, iar preparatele gatite cu pasiune vor fi apreciate si de cei mai pretentiosi oaspeti.
In atmosfera creata prin calitatea mobilierului, finisajelor si a decorului, va invitam sa descoperiti alaturi de noi arta aprecierii unui vin de calitate si savoarea preparatelor noastre. Datorita serviciilor profesionale, felurilor savuroase de mancare, amenajarii elegante si accesoriilor de lux, restaurant Tex Club ofera clientilor sai o experienta de 4 stele.
Pe langa alegerea unui meniu variat care sa satisfaca cat mai bine cerintele clientilor si a unui personal de servire amabil si eficient, initiatorii proiectului au acordat o mare atentie decorarii restaurantului si alegerii accesoriilor necesare atat pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra cat si pentru a va desfasura in cele mai bune conditii intalnirile de afaceri, teambuildinguri, traininguri, etc.
Noi, cei din echipa restaurantului Tex, ne propunem sa excelam de fiecare data cand ne vizitati, indiferent daca doriti sa savurati un pranz ireprosabil, sa va relaxati alaturi de colegi sau sa organizati evenimente, de grup sau de familie.

Vrei sa stii ce servim la restaurant?

Surse de inspiratie locala si internationala

Meniul nostru are la baza cele mai proaspete ingrediente. Avand surse de inspiratie locala si internationala (din bucataria internationala si romaneasca), toate felurile propuse in acest meniu sunt gandite pentru a fi savurate alaturi de prieteni si de cei dragi. Materiile prime atent selectionate, cum ar fi cea mai proaspata carne, cele mai bune fructe de mare si cele mai gustoase ingrediente, sunt baza pentru preparate atat de bune incantatoare, incat vorbesc de la sine.